09.10.2018 "Осінні прогулянки, або Вчимося бачити цікаве у природі"

Осінь - не тільки багата ідеями для занять із дитиною, а також гарний привід знову поспостерігати за змінами у природі.

Кожна пору року унікальна. Не можна любити тільки літо чи зиму. Завжди треба насолоджуватися чимось таким,що просто недосяжне в інший час.
Развитие Пори року: розповідь про осінь для дітей Осінь – це не тільки багато ідей для занять із дитиною, а також гарний привід знову розказати про зміни в природі. Розумію, що ця тема вже піднімалася для малечі рік тому, та часто згадується під час читання книг. Але тепер найкращий момент, щоб все роздивитися у природі. Тому підготувала невелику шпаргалку, яка допоможе нічого не забутися і скласти розповідь про осінь. Звичайно, розповідати можна і вдома за книжками, чи дорогою у садочок, на дитячий майданчик. А я пропоную скористатися нагодою і сходити всією родиною в новий парк, або ліс. Там дитина побачить набагато більше змін, і в новому місці завжди цікавіше гуляти. Кожна пора року – унікальна. Не можна любити тільки літо, чи зиму. Завжди треба насолоджуватися восени чимось таким, що просто недосяжне в інший час. І це треба цінувати та користуватися новими можливостями: для ігор, смаків, спостережень. Мабуть, саме із цього я і розпочну свою розповідь про осінь.

Подробнее: https://promum.com.ua/razvitie/pori-roku-rozpovid-pro-osin-dlya-ditey/
Кожна пора року – унікальна. Не можна любити тільки літо, чи зиму. Завжди треба насолоджуватися восени чимось таким, що просто недосяжне в інший час. І це треба цінувати та користуватися новими можливостями: для ігор, смаків, спостережень.

Подробнее: https://promum.com.ua/razvitie/pori-roku-rozpovid-pro-osin-dlya-ditey/
/Files/images/0001/depositphotos_29642995-stock-photo-gold-autumn-with-sunlight-beautiful.jpg ОСІНЬ
Нині осінь нас чарує,
Неповторна, чарівна,
Різні барви нам дарує
І дивує нас вона.
Виглядає так казково
Восени і парк, і гай,
Розмаїттям кольоровим
Прикрашає осінь край!
Б.Чалий
/Files/images/tancy11.png

Для батьків. Це цікаво

Галерея "Цікавинки осінньої природи"

Кiлькiсть переглядiв: 172